Трпезариски маси

trpezariska masa so dva stolba krem boja MDF
М6 Правоаголна трпезариска маса која е поставена на два независни централни столбови. Масата М6 ќе внесе елеганција и стабилност во трпезаријата. Достапна е во голем избор на димензии, со што ќе имате опции да ја вклопите во секое катче од трпезаријата. Се изработува од фурниран медијапан бука во природни или…