Трпезариски столици

trpezariska stolica so cester elementi
МонаЧестер Безвременска класика која секогаш е во тренд. Столот Мона Честер е специфичен по честер елементи на високиот наслон и удобност. Оваа столица е одлично решение за трпезарија или ресторан, каде ќе внесе рустикален стил во домот, а големиот избор на мебел штоф влијае во комбинирање со секој тип на…
detail modern dining chair with armrest in mint upholstery and oak legs
Аника Столица Аника, на прв поглед потсетува на фотеља е гаранција за удбност и квалитет. Високиот наслон и раконаслони допринесуваат за анатомско седење и за повеќе часовно уживање. Столот Аника е карактеристичен и единствен по својата намена, идеален како канцелариски стол, столица за ресторани, трпезарија или како столица за Вашето…