Трпезариска маса од епоксид и масивно дрво орев ќе Ве освои со својата уникатност и квалитет.

Комбинација од испреплетени метални ногари, кои даваат стабилност на масата и дрво орев со црна епоксидна смола, со сигурност ќе внесе елганција во Вашата трпезарија.

Уникатна маса, каде квалитетот и дизајнот се приоритет. Маса Гало е единствено парче наменета за сите кои уживаат во несекојдневното и убавото.

Димензија:

200/100 см

Висина 77 см

Погледнете и други модели